loading...
پیامبر اعظم (ص) و علی ابن ابیطالب(ع)
محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 10 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

 لبیک یا رسول الله

 

روزی پیامبر و حضرت علی در جایی نشسته بودند و در حال خوردن خرما بودند.پیامبر (ص)هربار که خرمایی بر می داشت و می خوردهسته ی آن را جلوی حضرت علی (ع) می انداخت.این کار ادامه پیدا کرد تا اینکه خرما ها تمام شد.سپس پیامبر (ص)رو به حضرت علی (ع) کردند و فرمود: یا علی شما چقدر پر خو ر هستید نگاه کن جلوی تو چقدر هسته ی خرما ریخته در حالی که من چند خرما بیشتر نخوردم ،پر خوری اصلا خوب نیست.حضرت علی (ع)نیز نگاهی به پیامبر کرد و فرمود:یا پیامبر پرخور کسی است که خرما را با هسته اش بخورد در حالی که بنده لااقل هسته ان را نمی خوردم.

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 7 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

عید غدیر خم پیشاپیش مبارک

غدیر، سرچشمه همیشه‏جوشان ولایت است که از سینه تفتیده «خم» به جام محبت دوست‏داران پیامبر و خاندانش جارى است. غدیر، شایسته هر ثناست که وحى از او پیراست و محمد بدو آراست و اسلام از او برخاست. غدیر، تفسیر بدر و احد و شأن نزول صفین و نهروان است. بدر، عدالت مى‏خواست؛ احد، شجاعت آرزو مى‏کرد؛ خیبر تماشاى صداقت را تمنا داشت و غدیر، آمین آن همه ثنا و دعا بود. غدیر، روز انسان است. غدیر، تداوم رسالت محمد صلی الله علیه و آله در ولایت على علیه‏السلام است. غدیر، عید پیمان و میثاق و عهد است. غدیر، عید عدالت و رهبرى است. عید امامت و ولایت بر عاشقان مبارک باد.

 

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 10 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

 

لبیک یا رسول الله

درباره امیرالمؤمنین (ع) فضائل و کراماتی از حضرت رسول (ص) نقل شده که از مختصات آن بزرگوار است و درباره هیچ یک از صحابه نقل نشده است. این فضائل در بسیاری از کتب شیعه و اهل سنت نقل شده ولی برای مختصر بودن، در هر یک فقط به دو محل از شیعه و دو محل از اهل سنت اشاره خواهیم کرد.

1- حدیث الرایة در یکی از روزهای جنگ خیبر فرماندهی عملیات با ابوبکر بود، متأسفانه او فرا کرد و به وقت برگشتن، نفرات خود را متّهم به‏ترس و فرار می‏کرد، و نفراتش او را، روز دوم فرماندهی با عمر بود، اونیز مانند ابوبکر فرار کرد، 1 رسول خدا (ص) که از این پیشامد بسیار ناراحت شده بود فرمود: فردا پرچم را به دست مردی خواهم داد که خدا و رسولش او را دوست دارند و او خدا و رسولش را دوست دارد، هجوم کننده است، فرار کننده نیست، از حمله بر نمی‏گردد تا خدا به دست او قلعه را فتح کند، فردای آنروز که همه انتظار حیازت و به دست آوردن این مقام را داشتند، آن حضرت علی بن ابیطالب را خواست و پرچم را به او داد و خدا در دست او فتح به وجود آورد:

«قال: لأطینّ الرایةَ غداً رجلاً یحبّه اللّهُ و رسولُه و یُحبّ اللّهَ وَ رسولَه کّرارٌ غیرُ فّرارٍ لا یَرجعُ حتّی یَفتح اللّه علی یدیه فاعطاها علیّاً ففتح علی یدیه» 2

آنچه در این حدیت بیشتر مورد دقت است کلمه «یُحبّه للّهُ و رسولّه» می‏باشد که رسول خدا (ص) به طور قاطع فرموده: علی کسی است که خدا و رسولش او را دوست می‏دارند این منقبت در حق احدی از صحابه نقل نشده و فریقین در آن اتفاق دارند.


2- حدیث المنزلة
در سال نهم هجرت رسول خدا (ص) به «تبوک» لشکر کشید، چون این جریان طول می‏کشید، وانگهی آن حضرت تا مرزهای شام از مرکز حکومت دور می‏شدند. لذا لازم بود مردی توانا در مدینه جانشین آن حضرت شود تا مرکز حکومت کاملا در امان باشد، بدین جهت آن حضرت صلاح دید که علی بن ابیطالب (ع) را در مدینه بگذارد.

پس از حرکت رسول الله (ص)، منافقین در شهر شایع کردند که رسول خدا نسبت به علی بن ابیطالب قهر کرده و بی مهر شده و به دلیل او را با خود به جنگ نبُرد، این سخن بر علی (ع گران آمد، لذا در راه تبوک خودش را به آن حضرت رسانید و عرض کرد یا رسول الله (ص) مردم چنین شایع کرده‏اند؟ حضرت فرمود:

«أنت منّی بمنزلةِ هارونَ من موسی إلاّ انّه لانبیّ بعدی»3

تو نسبت به من مانند هارون هستی نسبت به موسی مگر آنکه بعد از من پیامبری نیست، یعنی: ماندن تو در مدینه برای آنست که: موسی وقتی که به میقات پروردگار رفت برادرش هارون را در جای خود گذاشت: «و قال موسی لا خیه هارون اخْلُفنی فی قومی و اَصْلِح و لاتتبّع سبیل المفسدین» .4 تو هم نسبت به من در جای هارون هستی، فرق فقط آنست که هارون پیامبر هم بود ولی بعد از من پیامبری نخواهد آمد.

این منقبت منحصر به فرد از دلائل خلافت امیرالمؤمنین (ع) می‏باشد و فریقین در صحت آن اتفاق دارند.


* * *
3- حدیث سد الابواب‏
وقتی که رسول خدا (ص) مسجد مدینه را ساخت، منزلهائی در کنار آن بنا نهاد که زنان خویش را در آن مسکن داد، برای علی بن ابیطالب (ع) نیز منزلی در کنار منزل خود ساخت، یاران آن حضرت نیز هر یک حجره‏ای ساخته و ساکن شدند، درهای همه آن منازل به مسجد باز می‏شد و آنها به خانه‏های خویش از مسجد رفت و آمد می‏کردند.

از جانب خدا وحی آمد که بجز در منزل رسول خدا و در منزل علی بن ابیطالب باید همه درها گرفته شود، به دنبال این فرمان رسول خدا (ص) فرمود:

«سُدّوا هذه الأَبواب إلاّ باب علیّ» یعنی: همه این درها را بگیرید مگر باب علی بن ابیطالب را، مردم در این باره به گفتگو برخاستند حضرت در میان قوم بپاخاست، بعد از حمد و ثنای خداوند فرمود: من از طرف خدا به گرفتن و بستن این درها بجز باب علی بن ابیطالب مأمور شده‏ام، و شما پشت سر من گفتگو کرده‏اید، من از پیش خود نه چیزی بسته‏ام و نه باز کرده‏ام، لیکن به چنین کاری مأمور شدم و اطاعت کردم. 5

پس از بیانات رسول خدا (ص) همه درها گرفته و بسته شد. بجز دری که امیرالمؤمنین (ع) به مسجد داشتند، در زمان بنی امیه که مسجدالنبی را وسعت دادند همه آن حجره‏ها جزء مسجد گردید.

شیعه و اهل سنت در این قضیه اتفاق دارند و آن از مناقب منحصر به علی (ع) و خانواده اوست که مشمول «أَذهبَ اللّه الرّجسَ و طهرّهم تَطهیراً» بودند. جهت آگاهی بیشتر رجوع شود به الغدیر ج 3 ص 202.

 پیامبر اعظم(ص) و علی ابن ابیطالب(ع)

 

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 5 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

 

محتوای فیلم اهانت به پیامبر اعظم که خشم مسلمانان جهان را برانگیخت

(بسم الله الرحمن الرحیم)

زود باشد اهانت کنندگان به ساحت مقدس نبی اکرم (صلی الله علیه واله وسلم)به سزای اعمال خویش برسند احدی نمی تواند نور فروزان اسلام عزیز را خاموش کند که قران کریم می فرماید :یریدون ان یطفئو نورالله بافواههم ویابی الله الا ان یتم نوره ولو کره الکافرون یعنی کافران می خواهند نور خدارا به نفس تیره وگفتار جاهلانه خود خاموش کنند وخدا نگذارد تا انکه نور خودرا در منتهای ظهور وحد اعلای کمال برساند.

به نقل از رسانه های خارجی، فیلم مذکور از

سوی تری جونز، کشیش ضد اسلام اهل فلوریدای آمریکا منتشر شده که اعلام کرده‌ است انتشار این فیلم  به مناسبت سالگرد حملات یازده سپتامبر صورت گرفته است.

در این فیلم دوساعته، شخصیت ارزشمند پیامبر اکرم (ص) به طنز گرفته شده و از این چهره پاک، فردی ترسیم شده‌ است که گناهان بسیاری مرتکب می‌شود.

رسانه‌های آمریکایی ازجمله «وال‌ استریت جورنال» گزارش دادند که «سَم باسیل»، نویسنده و کارگردان این فیلم، که «معصومیت مسلمانان» نام دارد یک یهودی آمریکایی اهل کالیفرنیا و شاغل در بخش مستغلات است، اما پخش و توزیع فیلم را تری جونز برعهده دارد.

سم باسیل که هم‌اینک در مخفیگاه به‌ سر می‌برد به «وال‌ استریت جورنال» گفته‌ است که «بیش از ۱۰۰ یهودی با اعطای ۵میلیون دلار» در تأمین مالی این فیلم کمک کرده‌اند و این فیلم با شرکت ۶۰هنرپیشه و ۴۵ نفر پشت صحنه در سه ماه ساخته شده‌ است.

به گفته «سم باسیل»، این فیلم تاکنون تنها یک بار اکران شده که اوایل سال جاری در سالنی تقریباً خالی در هالیوود بوده است.

تری جونز، کشیش کلیسای گِینزویل فلوریدا، که شبکه خبری سی‌ان‌ان در وب‌سایت خود او را کشیشی «جویای نام» توصیف می‌کند پیشتر در اردیبهشت‌ماه امسال قرآن را آتش زده بود.

وزارت خارجه ایالات متحده نیز در پاسخ این عمل را محکوم کرده و اعلام کرد که «این یک عمل فردی است و به هیچ وجه نمایانگر ارزش‌های مردم آمریکا یا دولت ایالات متحده نیست». با این حال هیچ گونه برخوردی با این فرد هتاک به اعتقادات یک و نیم میلیارد مسلمان نکرده که این امر باعث تحریک احساسات مسلمانان شده است.

تری جونز روز ۲۰ مارس ۲۰۱۱نیز یک نسخه از قرآن را در کلیسای خود به آتش کشید که این اقدام تظاهرات گسترده‌ای را در افغانستان به دنبال داشت که طی آن ده‌ها تن کشته و زخمی شدند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ضمن محکومیت انتشار فیلم اهانت‌آمیز آمریکایی به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) این اقدام را نفرت‌انگیز خواند.

به گزارش اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، رامین مهمان‌پرست سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان انتشار فیلم آمریکایی توهین‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام(ص) را اقدامی نفرت‌انگیز خواند و اظهار داشت: «جمهوری اسلامی ایران توهین به مقدسات اسلامی را قویا محکوم کرده و با احساسات جریحه‌دار شده امت اسلامی ابراز همدردی می‌کند

وی افزود: «دولت جمهوری اسلامی ایران در ادامه هشدارهای قبلی تأکید می‌کند سکوت سیستماتیک و مستمر دولت آمریکا نسبت به اینگونه اقدامات منزجرکننده که در راستای اسلام‌ستیزی انجام می‌شود، عامل اصلی استمرار این اقدامات است

مهمان‌پرست تأکید کرد: «اسناد متعدد سازمان ملل و یونسکو بر تعهدات دولت‌ها در زمینه پرهیز از انتشار تنفر فرهنگی تأکید می‌کند و دولت آمریکا فراتر از این تعهدات حقوقی از نظر اخلاقی هم مسئولیت مستقیمی در توقف این روند خطرناک گسترش تنفر فرهنگی و توهین به مقدسات امت عالیه اسلام دارد

سایت ابنا نیز در این زمینه نوشت:

این فیلم موهن که با دو نام “برائت از مسلمانان” و “زندگی محمد[ص] رسول اسلاممعرفی شده یک فیلم آماتوری به کارگردانی «سام باسیل» است و حاوی صحنه‌ها و توهین‌هایی به پیامبر اکرم(ص) است که زبان از بیان آنها شرم می‌کند.

پیامبر اعظم(ص) و علی ابن ابیطالب(ع)

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 6 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

حذف نام مبارک حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) از روی ضریح مبارک توسط وهابیون

 به گزارش خبرنگار «شیعه نیوز» از مدینه منوره، وهابیون که نطفه آنان توسط دشمنان خاندان رسالت سالیان دوری نیست که بسته شده است در طول حیات نا مبارکشان تلاشهای  زیادی را در محو آثار اسلامی از مکه مکرمه و مدینه منوره انجام داده ند . هدف اصلی آنان نابودی کامل بقایای آثار تاریخی و اسلامی در شبه قاره عربستان میباشد.
 


 

تخریب قبور ائمه بقیع (علیهم السلام)  و محو آثار اسلامی در چند دهه اخیر شدت یافته و پروژه پایانی آنان تخریب حرم مطهر پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم ) میباشد.

 

هرچند انشالله بزودی رژیم منحوس آل سعود سرنگون خواهد شد و این آرزو به همراه اعتقادات فرقه ضاله وهابیت به زباله دان تاریخ ریخته خواهد شد .

 


 

وهابیون عربستان که تحت الحمایه رژیم آل سعود اقدامات خود را ادامه می دهند در اقدام گام به گام خود نام مبارک ( محمد" (صلی الله علیه و آله و سلم ) را از روی ضریح مبارک پیامبر اسلام برداشته و به شکل بسیار حرفه ای نام مجید که البته از اسماء الله است را جای آن قرار داده اند .

 

حرکات ضد اسلامی وهابیون ( پیروان سقیفه) شباهت بسیار زیادی به سران سقیفه دارد که با خدعه و فریب مسلمانان غصب خلافت نمودند .

 

 جا دارد اقدامی جهانی در محکوم نمودن اقدامات ضد اسلامی وهابیون صورت پذیرد .
محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 25 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

عنوان: پیشینه تشیع در میان اصحاب پیامبر اعظم(ص)

موضوع: تشیع
سخنران: حجة الاسلام و المسلمین محمدامین پورامینی  
   

برگزار کننده: مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی  

 


متن :

بسم الله الرحمن الرحیم


این موضوع از زوایای گوناگون قابل توجه است. دستانی در گذشته و اکنون در کار است که می‌کوشد شیعه را به عنوان پدیده‌ای که پس از پیامبر (ص) در میان امت اسلامی پدید آمد و با انگیزه‌های گوناگون شکل گرفت معرفی کند. از سویی دیگر باز هم در تبلیغات می‌خواهند شیعه و اصحاب پیغمبر (ص) را رو در روی هم قرار دهند. گویا شیعه با یاران پیغمبر و صحابه ارتباطی ندارد و به همه آنان با دید منفی می‌نگرد. محور دوم موضوع بحث ما نیست. دیدی که ما به صحابه داریم با آن‌چه در صحیح بخاری[1] آمده مطابق است که در روز قیامت پیغمبر اکرم عده‌ای از اصحابش را که به سمت جهنم برده می‌شوند می‌نگرد و ایشان می‌فرماید: خدایا! اصحابی اصحابی؛ اینان یاران من‌اند. به ایشان پاسخی می‌گویند: نه! لم یزالوا مرتدین علی اعقابهم منذ فارقتهم و در نقل دیگر آمده است: إنهم لیسوا من اصحابک إنهم ارتدوا بعدک علی ادبارهم القهقری؛ اینان از یاران تو نیستند. پس از تو، از تو به سوی جاهلیت روی گرداندند. واضح است که مقصود از جاهلیت، جاهلیت فکری است. بازگشتِ زمانی که نیست، بازگشت فکری است. اساس سخن ما این است که آن دسته از یاران پیغمبر که همراه ایشان بودند و پس از ایشان از راه و روش و منش رسول اکرم (ص) جدا نشدند، ما همگام با آن‌ها وهمراه با آن‌ها و دوستدار آنانیم. پس رویارویی و تقابل شیعه و صحابه از اساس درست نیست. بله! ما قائل به عدالت همه صحابه نیستیم وهر کسی باید پاسخگوی اعمال و کردار و رفتار خود باشد و این یک مشی منطقی و اندیشه‌ای عقلانی و منطبق با واقع‌گرایی است.

موضوع دیگر بحث پیدایش شیعه و زمان پیدایش شیعه است. اگر مراحل تاریخی را برای مذاهب در نظر بگیریم، اقدم المذاهب (قدیمی ترین مذهب)، مذهب شیعه است. گرچه عنوان مذهب جعفری از آن روی است که حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) با بهره‌گیری از شرایط خاص سیاسی اجتماعی دوره خود توانست نقش بی‌نظیری از خویش ایفا کند و با گسترش معارف اصیل اسلامی که ریشه در منبع وحی داشت علمدار و عنوان این مذهب گردد، ولی ریشه را باید در زمان پیامبر (ص) جست وجو کرد. البته امام صادق (ع) همان شخصیتی است که ابوحنیفه و مالک و کسانی این چنین نزد او درس خواندند و پس از آن نوبت به شافعی و احمد بن حنبل می‌رسد، پس در واقع اساس مذهب شیعه برمی‌گردد به استاد افراد یاد شده. روشن است که استاد بر شاگرد مقدم است.

خوب ببینیم معنای واژه شیعه چیست؟ جوهری در کتاب صحاح، جلد سوم، ص124 ماده (شیع) می‌گوید: شیعة الرجل اتباعه و انصاره؛ شیعه به معنای این است که از پیروان و یاران او شمرده می‌شود. این معنای لغوی است. پس شیعه به معنای پیروان، یاران، اصحاب و انصار است. ادعای ما این است که این واژه در دوره پیغمبر اسلام (ص) به شیعیان و اصحاب و انصار علی بن ابی طالب (ع) اطلاق شد و به کار رفت. در دوره رسول اکرم(ص) عده‌ای از یاران و صحابه که با علی بن ابی طالب (ع) همگام وهمراه بودند، و آن حضرت را بر دیگران ترجیح می‌دادند، و او را افضل می‌دانستند، افرادی مانند سلمان فارسی، عمار بن یاسر و مقداد، اینان را در همان دوره شیعه علی می‌شناختند. بسیاری از روایات اهل سنت شاهد این سخن است. این استفاده و اطلاق در دوره پیغمبر وجود داشته و تا کنون ادامه دارد و این بسیار مهم و اساسی است. اگر این، ثابت شود دیگر مجالی برای هیاهو و نسبت دادن شیعه به عبدالله بن سبأ، نمی‌ماند. البته بعضی منکر وجود عبدالله بن سبأ هستند و او را چهره‌ای افسانه‌ای می‌دانند. اگر هم وجود داشته باشد از غلات است و ربطی به تشیع ندارد اگر این کلمه و اطلاق و استعمال این واژه را دوره پیغمبر داشته باشیم شواهدی را بیاوریم میدانی برای این سخنان بیهوده نیست. برخی از یاوه سرایان گفته‌اند «شیعه، یک ریشه فارسی دارد» و حال آن که پژوهش تاریخی عکس آن را ثابت می‌کند که ریشه عربی دارد، مثلاً شهر قم ابتدا با اشعری‌ها (شیعیان یمنی) تأسیس شد. نسلشان الان در داخل این شهر هست. آنان از ظلم حاکمان بیرون آمدند و این جا سکنی گزیدند. بنابراین خواستگاه شیعه سرزمین حجاز و نهرهای مدینه و مکه است. این است شناسنامه ما، دیگران باید برای خود شناسنامه‌ای بیاورند! آیا ما، اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را که ریشه در مکه و مدینه دارند و از درون خاندان نبوت سر بیرون آوردند رها کنیم و دنباله‌رو کسانی باشیم که بعدها و از جاهای دیگر سر بیرون آوردند؟!

 

 

پیامبر اعظم(ص) و علی ابن ابیطالب(ع)

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 10 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

شاخصه اصلی وحدت مسلمانان پیامبر اعظم(ص) است

 

معاون فرهنگی اجتماعی سپاه علی بن ابی طالب(ع)
شاخصه اصلی وحدت مسلمانان پیامبر اعظم(ص) است
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه علی بن ابی طالب(ع) گفت: شاخصه اصلی وحدت تمامی مسلمانان شخصیت جهانی پیامبر اعظم (ص) است.

احمد حسینی در حاشیه تجمع اعتراض آمیز نسبت به اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قم اظهار کرد: ما نباید فراموش کنیم که پشت سیاستهای جاری جهانی، شیطنتهای آمریکا  و صهیونیسم نهفته است.

وی افزود: استکبار جهانی همواره دنبال ضربه زدن به تفکر پویای اسلام ناب محمدی(ص) بوده است.

وی با بیان اینکه بخش مهمی از نهضت بیداری اسلامی تحقق پیدا کرده و بخش دیگر آن در حال تحقق است خاطر نشان کرد: این آتش شعله ور شده به کشورهای اروپایی هم سرایت خواهد کرد.

حسینی همچنین با اشاره به اینکه دشمنان ما از ابلهان قرار داده شده اند گفت: آنها دست روی شخصیتی جهانی گذاشته اند که همه جوامع با همه سلیقه ها، اختلاف نظرها و گرایشها روی محبوبیت آن اتفاق نظر دارند.

معاون فرهنگی اجتماعی سپاه علی بن ابی طالب(ع) ادامه داد: دشمنان اسلام با این هتک حرمت خواستند شعله فروزان اسلام را خاموش کنند اما مسلمانان جهان با تجمع های خودجوش نشان دادند از هرچه بگذرند از توهین کنندگان به مقدسات نمی گذرند.

وی در پایان با توجه به نزدیکی روز 13 آبان یادآور شد: در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی مسلمانان ایران و جهان اوج اعتراض و انزجار خود را نسبت به دشمنان مقدسات و دین اعلام خواهند نمود.

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 7 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)

مومنی شریف در نشست معارفه مهمانان سومین همایش باران غدیر:

شناخت علی(ع)؛ پنجره ای برای نگریستن به جلال و جمال محمد(ص)

رئیس حوزه هنری در نشست معارفه مهمانان سومین همایش باران غدیر گفت: معرفی فضایل و حقایق رسول اعظم (ص) و تربیت شده او، علی ابن ابیطالب (ع)، صلح، عدالت، مهربانی و صمیمیت را برای بشر به ارمغان می آورد.

 

به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، محسن مومنی شریف در نشست معارفه مهمانان سومین همایش بین المللی باران غدیر ضمن خیر مقدم گویی به مهمانان، گفت: خدا را سپاسگذاریم كه بهانه دیدار ما نام و شخصیت ممتاز تاریخ، علی بن ابیطالب (ع) است، شخصیتی كه جامع تمام صفات خوب و ستودنی است. در آیات قرآن كریم بنا بر اسناد معتبر به تقوا، علم، شجاعت، ایثار و ایمان امام علی (ع) اشاره شده است.

وی در ادامه گفت: نام علی ابن ابیطالب (ع) همواره در ذهن هر انسان آزاد اندیشی تداعی كننده این مفاهیم والاست. عدالت و زهد علی (ع) در هنگام  حكومت بر بندگان خدا، انصاف و شجاعت علی (ع) در دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم، بیان و قلم سحر انگیز و مملو از حكمت آن حضرت در خطبه ها و نامه های ماندگارش، روح زیبای علی (ع) در خلوتش با خدای خود كه در ادعیه ای مانند كمیل، مناجات شعبانیه از او به یادگار مانده است، همه حكایت از انسانی دارد كه شاهكار خلقت است و سیره او می تواند در هر عصری و مكانی هدایتگر انسان باشد.

رئیس حوزه هنری با اشاره به تعبیر میخائیل نعیمه تصریح كرد: به تعبیر شاعرانه نویسنده برجسته عرب استاد میخائیل نعیمه «گرچه زمان و مكان بین ما و او فاصله انداخته است، اما نه زمان آن توان را دارد كه طنین صدایش را از گوش های ما ببرد و نه مكان می تواند چهره اش را از ذهن های ما بزداید.»

ستایش علی (ع)، ستایش زیبایی و فضیلت است

وی با بیان اینكه كسانی كه علی (ع) را شناخته‏ اند از هر مذهب و مسلكی كه از سرشت پاكی برخوردار باشند دلباخته اش شده و به ستایش او پرداخته اند، افزود: ستایش علی (ع) ستایش زیبایی ها و فضایل است و مگر انسان خردمند صاحب ذوق سلیم و فطرت پاك می تواند در برابر زیبایی و خوبی ها بی اعتنا باشد؟

مومنی شریف در ادامه اظهار كرد: اما علی ابن ابیطالب با همه ویژگی هایش كه او را در جهان یگانه ساخته، خود می گوید «من بنده ای از بندگان محمد هستم».

وی ادامه داد: بنابراین شناخت علی (ع) پنجره ای برای نگریستن به جلال و جمال حضرت محمد مصطفی (ص) است؛ انسان والایی كه خداوند در قرآن كریم او را ستوده و فرموده است «انك لعلی خلق عظیم» و او را اسوه ای برای بشریت قرار داده است.

اهانت به پیامبر (ص) درد بزرگی است

این مقام مسئول اظهار كرد: افسوس كه امروز در روزگار حكومت فریب ها و نیرنگ ها، شخصیت و سیره آن بزرگمرد تاریخ، مورد هجمه و اهانت رسانه های نظام سلطه قرار می گیرد و در این راه همه قواعد و بایدها و نبایدهای دموكراسی و زندگی مسالمت آمیز در نظام بین الملل را ندیده گرفته و هیچ احترامی برای اعتقادات و احساسات نزدیك به دو میلیارد پیرو و ارادتمند آن حضرت قائل نیستند.

مومنی شریف با تاكید بر اینكه اهانت به پیامبر اكرم (ص) درد بزرگی برای آنانی است كه محمد (ص) و علی (ع) را می شناسند، گفت: معرفی فضایل و حقایق رسول اعظم و تربیت شده او علی ابن ابیطالب (ع)، صلح، عدالت، مهربانی و صمیمیت را برای بشر به ارمغان می آورد.

رئیس حوزه هنری در پایان خطاب به مهمانان شركت كننده در سومین همایش باران غدیر گفت: درود بر اندیشمندان، ‌ادیبان و هنرمندانی كه اندیشه و ذوق خود را در خدمت معرفی این انسان های كامل قرار داده اند، آنان در این دنیا جاودانه هستند و در سرای دیگر نیز از كرامت و همنشینی آنان بهره مند خواهند شد؛ درود بر شما كه اینگونه اید.

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 19 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)
»» علی (ع) در نگاه پیامبر اعظم (ص)

 

السلام علی ابی الائمة ، و خلیل النبوة ، والمخصوص بالاخوة ، السلام علی یعسوب الدین والایمان و کلمة الرحمن ، السلام علی میزان الاعمال ، و مقلب الاحوال ، و سیف ذی الجلال ، و ساقی السلسبیل الزلال ، السلام علی صالح المومنین ، و وارث علم النبیین ، والحاکم یوم الدین ، السلام علیک یا امیرالمومنین ، الامام علی بن ابی طالب ( صلوات الله علیک و علی ابنائک المعصومین )

 

به گفته حافظ شیرازی :                                                                  

 

نوشته بر در فردوس کاتبانقضا      نبی رسول و ولیعهد حیدر کرّار

 

ز نام اوست معلق سما و کرسی وعرش     ز ذات اوست مطبّق زمین بدین هنجار

 

علی امام و علی ایمن و علیایمان       علی امین و علی سرور و علی سردار

 

علی علیم و علی عالم و علیاعلم       علی حکیم و علی حاکم و علی مختار

 

علی نصیر و علی ناصر و علیمنصور      علی مظفر و غالب علی سپهسالار

 

علی عزیز و علی عزت و علی افضل       علی لطیف  و علی انور و علی انوار

 

علیست فتح فتوح و علیست راحت روح       علیست بحر سخا و علیست کوه وقار

 

علی سلیم و علی سالم و علی مسلم        علی قسیم و علی است قاسم نار

 

علی صفی و علی صافی و علی صوفی       علی وفی و علی صفدر و علی کرّار

 

علی نعیم و علی نعمت و علی منعم          علی بود اسد الله قاتل الکفار

 

علی ز بعد محمد ز هر که هست بِه است         اگر تو مومن پاکی بکن بر این اقرار 

 

پیامبر اعظم(ص) و علی ابن ابیطالب(ع)

محمد رضا زائری امیرانی بازدید : 12 سه شنبه 09 آبان 1391 نظرات (0)
علي(ع) از زبان پيامبر اکرم(ص) در منابع اهل سنت
   

در مدح تو اي مظهر اضداد چه گوييم / بالاست مقام تو و گفتار قصير است‏
با اين که تويي پادشه عالم هستي / کرباس تو را جامه و فرش تو حصير است‏

راستي درباره عظمت و فضائل و مقامات اميرمؤمنان علي(ع) سخن گفتن هرچند در ابتدا سهل مي‏نمايد ولي با مقداري فرورفتن در بحر فضائل بي‏شمار او انسان متوجه مي‏شود که بيان فضائل سخت مشکل و دشوار است «که عشق اول نمود آسان ولي افتاد مشکلها»

زيبا گفته خليل بن احمد وقتي از او درباره فضائل علي(ع) پرسش شد: «کيف اصف رجلاً کتم اعاديه محاسنه و حسداً و احبّائه خوفاً و ما بين الکلمتين ملأالخائفين؛(1) چگونه مي‏توانم مردي را توصيف کنم که دشمنانش از روي حسادت و دوستانش از ترس(دشمنان)محاسن او را پنهان نمودند، در بين اين دو رفتار شرق و غرب عالم محامدش را فراگرفته است.

آنچه پيش رو داريد نگاهي است گذرا به فضائل و اوصاف اميرمؤمنان علي(ع) از زبان پيامبر اکرم(ص) در منابع اهل سنّت چرا که: خوشتر آن باشد که وصف دلبران / گفته آيد در کتاب ديگران‏

علي را جز خدا و نبي(ص) نشناختند
راستي اين اعجوبه کون کيست که همه در شناخت او در مانده‏اند، عدّه‏اي او را تا سر حدّ خدايي بالا برده‏اند، و عدّه‏اي حتي در بندگي او شک دارند که: در مسجد کوفه شهيدش کردند. گفتند مگر اهل نماز است علي؟! و آن که او را حقيقتاً شناخت خداي او و رسول خدايش بود.

پيامبر اعظم(ص) خطاب به علي(ع) فرمود: «يا علي ما عرف اللّه حق معرفته غيري و غيرک و ما عرفک حق معرفتک غير اللّه و غيري؛(2) اي علي! خداوند متعال را نشناخت به حقيقت شناختش جز من و تو، و تو را نشناخت آن گونه که حق شناخت توست، جز خدا و من.»

و در جاي ديگر فرمود: «يا علي لايعرف اللّه تعالي الّا انا و انت و لايعرفني الّا اللّه و انت و لا يعرفک الّا اللّه و انا؛(3) اي علي! خدا را نشناخت جز من و تو، و مرا نشناخت جز خدا و تو و تو را نشناخت مگر خدا و من.»

فضائل بي‏شمار
کتاب فضل تو را آب بحر کافي نيست / که‏تر کنم سرانگشت و صفحه بشمارم
پيامبري هم که علي را شناخته اعتراف دارد که فضائل او قابل شماره و احصي نيست.

ابن عباس مي‏گويد پيامبر اکرم(ص) فرمود: «لو انّ الفياض(4) اقلام و البحر مدادٌ و الجنّ حسّابٌ و الانس کتابٌ مااحصوا فضائل عليّ بن ابي طالبٍ؛(5) اگر انبوه درختان (و باغها) قلم، و دريا مرکب، و تمام جنّيان حسابگر، و تمام انسان‏ها نويسنده باشند قادر به شمارش فضائل علي بن ابي طالب نخواهند بود»

و در جاي ديگر پيامبر اعظم فرمود: «انّ اللّه تعالي جعل لاخي عليٍّ فضائل لاتحصي کثرة فمن ذکر فضيلةً من فضائله مقرّابها غفر اللّه له ما تقدّم من ذنبه و ماتأخّر؛ براستي خداوند براي برادرم علي(ع) فضائل بي‏شماري قرار داده است که اگر کسي يکي از آن فضايل را از روي اعتقاد و اعتراف بيان نمايد، خداوند گناهان گذشته و آينده او را مي‏بخشد.

و من کتب فضيلةً من فضائله لم تزل الملائکة تستغفرله ما بقي لتلک الکتابه رسم، و من استمع فضيلةً من فضائله کفّر اللّه له الذّنوب الّتي اکتسبها بالاستماع و من نظر الي کتابٍ من فضائله کفّر اللّه له الذّنوب الّتي اکتسبها بالنّظر،(6)

اگر کسي يکي از فضائل آن حضرت را بنويسد، تا هنگامي که آن نوشته باقي است، ملائکه براي او استغفار مي‏کنند و اگر کسي يکي از فضائل آن حضرت را بشنود، خداوند همه گناهاني را که از راه گوش انجام داده است مي‏بخشد، و اگر کسي به نوشته‏اي درباره فضائل علي(ع) نگاه کند، خداوند تمام گناهاني که از راه چشم کرده است مي‏پوشاند و از آن در مي‏گذرد.»

 

پیامبر اعظم(ص) و علی ابن ابیطالب(ع)

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 21
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 21
  • بازدید ماه : 23
  • بازدید سال : 25
  • بازدید کلی : 584
  • کدهای اختصاصی